Kredieten

Bij het aankopen van een woning komt veel kijken. Bij welke bank leen ik het best? Hoeveel kan ik precies lenen? Welke kosten komen erbij kijken? Niels Savat Verzekeringen werkt samen met Hypowijzer. Zij vinden voor jou de beste hypothecaire lening. Wil je ook je (nieuwe) woning beschermen? Neem dan een brandverzekering voor je woning of gebouwenverzekering voor je onderneming.

Woonkrediet

Een woning kopen of je woning verbouwen kost een pak geld. Daarom lenen de meeste mensen geld bij de bank. Je betaalt dan maandelijks een bepaald bedrag terug en dat gedurende de gehele looptijd van je krediet. Dit gaat meestal voor een periode van 10 tot 30 jaar. Bij een hypothecaire lening geldt jouw woning als waarborg voor de lening bij jouw bank. De bank is dus zeker dat hij zijn geld terugkrijgt wanneer je jouw woning niet meer kan terugbetalen.

Nieuw woonkrediet

Heb je een woonkrediet nodig? Met vakkundig advies wordt er voor jou de meest ideale optie gekozen. Hypowijzer maakt voor jou een financieel plan op, staat jou bij in het bieden, vergelijkt banken, vraagt je krediet aan en stelt je kredietdossier samen. Je hoeft je dus niets aan te trekken van de juridische en administratieve verwerking van je dossier. Daarnaast krijg je tips en tricks bij het bieden op je droomwoning. Zij verkennen, adviseren en begeleiden je dus doorheen het volledige proces.

Woonkrediet herzien

Wil je sneller afbetalen? Wil je jouw maandelijkse lasten verminderen? Hypowijzer ondersteunt je hierin met persoonlijk advies. Zij bekijken jouw huidige dossier, vergelijken banken, vragen je krediet aan en maken jouw kredietdossier op.

Een verzekering afsluiten bij Niels Savat Verzekeringen?