Bescherm je bedrijf van onvoorziene risico’s

Wees goed verzekerd als ondernemer. Er kunnen zich binnen de bedrijfsactiviteiten altijd onvoorziene risico’s voordoen. Met een klantgerichte aanpak selecteert Niels Savat Verzekeringen de beste verzekeringen voor jouw bedrijf.

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

In de bedrijfswereld verloopt niet altijd alles zoals gepland. Zo kan een werknemer koffie morsen over de laptop van een klant of loopt een klant duizenden euro’s mis door verkeerd advies. Wil je jouw bedrijf beschermen tegen deze risico’s met financiële gevolgen? Dan sluit je best een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BA-uitbating) of beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BA-beroep) af. Deze verzekeringen zijn wereldwijd van toepassing, uitgezonderd van de Verenigde Staten en Canada.

Gebouwenverzekering

Brand- en waterschade aan je bedrijfsgebouw hebben grote financiële gevolgen. Verzeker je bedrijfspand en inboedel daarom met een gebouwenverzekering. Deze verzekering dekt de herstelkosten van jouw inboedel en bedrijfsgebouw. Wanneer je aan omzetverlies lijdt en hiervoor een vergoeding wenst, kan je kiezen tussen een dagvergoeding, omzetvergoeding of vergoeding op basis van boekhoudkundige formule.

Wat is verzekerd bij een gebouwenverzekering?

  • brand- en waterschade
  • bliksem- en stormschade
  • inbraak en vandalisme
  • aanrijding
  • noodzakelijke afbraakwerken voor beschadigde leidingen

Machinebreukverzekering

Er gaat onverwacht een machine kapot en je productie valt stil. Voor vele bedrijven is dit een ramp. Neem daarom een machinebreukverzekering bij Niels Savat Verzekeringen. Met een machinebreukverzekering bescherm je alle machines die zich op je bedrijfsterrein bevinden. Dit kunnen vorkheftrucks, houtbewerkingsmachines, vaste productiemachines of andere machines zijn.

De prijs van deze verzekering hangt af van enkele factoren. Zo beïnvloeden de ouderdom van de machine, het type machine en de herstelmogelijkheden de prijs. Ook deze machinebreukverzekering is volledig op maat van jouw bedrijf.

Bedrijfswagenverzekering

Ben je als ondernemer veel op de baan? Zijn je werknemers veel onderweg? Een ongeluk met je bedrijfswagen is snel gebeurd. Naast een privéwagen moet ook een bedrijfswagen verzekerd zijn met een verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA). De BA-verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade aan derden. Bescherm je bedrijfswagen nog meer met een mini-omniumverzekering of omniumverzekering. Wil je een aanvullende verzekering die je kosten dekt bij bv. een rechtszaak na een ongeval? Neem dan ook een rechtsbijstandverzekering.

Waarom je bedrijf verzekeren met Niels Savat Verzekeringen?

  • verzekeringen zelf samenstellen
  • klantgerichte aanpak
  • vakkundig verzekeringskantoor in Brugge
  • professionele service
  • geen onnodige verzekeringen

Je bedrijf, bedrijfsgebouw, bedrijfswagen of machines verzekeren?