Jezelf als zaakvoerder verzekeren

Ben je zaakvoerder van een eenmanszaak of vennootschap? Dan helpen wij jou bij het selecteren van de juiste verzekeringen en pensioenplannen. Wil je ook je bedrijf en personeel verzekeren? Niels Savat Verzekeringen ondersteunt jou doorheen het volledige proces.

Bestuurdersaansprakelijkheidverzekering

Bestuurders-aansprakelijkheidverzekering

De wetgeving wordt steeds strenger en mensen eisen veel sneller een schadevergoeding bij schade. Bij bestuursfouten wordt de zaakvoerder aansprakelijk gesteld. Verzeker je daarom als zaakvoerder met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Zo bescherm je jouw privévermogen tegen financiële schade. Wanneer we spreken over bestuursfouten gaat het om fouten gemaakt door de bestuurder tijdens zijn beroepsactiviteiten. Graag ook je personeel beschermen tegen schadevergoedingen ten gevolge van een beroepsfout? Neem dan ook een beroeps of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Sparen & beleggen

Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)

Iedere zelfstandige ondernemer heeft behoefte aan een aanvullend pensioen. Hierbij is het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) een goede optie. Je beslist zelf hoeveel je spaart, je krijgt een gewaarborgd rendement, je bespaart op sociale bijdragen en je kan de premies fiscaal aftrekken als beroepskost.

Graag ook jouw gezin beschermen bij arbeidsongeschiktheid, moederschap of overlijden? Breid je VAPZ uit met een Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (sociaal VAPZ). Wanneer je hiervoor kiest, spaar je 15% meer dan een VAPZ waarvan 10% naar solidariteitsfondsen gaat. Hierdoor krijg je een maximum aan fiscale voordelen.

Individuele Pensioentoezegging (IPT)

Heb je al een VAPZ of een sociaal VAPZ en wil je jouw pensioen verder opbouwen? Sluit dan ook een Individuele Pensioentoezegging (IPT) af. Deze kan je enkel aangaan als aanvulling van je VAPZ. Bij de IPT betaalt de vennootschap de premies terwijl bij een VAPZ de zaakvoerder de premies betaalt. Let op, eenmanszaken kunnen geen IPT afsluiten. Ook hier is jouw gezin beschermd en zijn de premies fiscaal aftrekbaar als beroepskosten. Ben je van plan te investeren in vastgoed? Geen probleem, je kan een voorschot op je IPT ontvangen voor de verbouwing of aankoop van een gebouw.

Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ)

Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) is voor zaakvoerders van eenmanszaken. Deze kan je net zoals een IPT enkel afsluiten ter aanvulling van een VAPZ. Met een POZ kan je op een fiscaal voordelige manier extra sparen voor je pensioen. Ook hier kan je een voorschot vragen om je aankoop of verbouwing van een pand te financieren.

Waarom je moet kiezen voor Niels Savat Verzekeringen

  • op maat samengestelde verzekeringen
  • klantgerichte manier van werken
  • vakkundig kantoor in Brugge
  • ervaren verzekeringskantoor
  • geen overbodige verzekeringen

Een verzekering afsluiten bij Niels Savat Verzekeringen?